LOMBOK AND GILI T

Erik, vår kapten och jag. Erik är en av dom skönaste människor jag träffat under denna resa! 😀

Nu är det två veckor sedan det kom ett inlägg och har väl fått lite klagomål över det. Dock så är rätt många sidor blockerade runtom i Indonesien, och en av dom är som jag tidigare skrev sidan jag använder för att ladda upp mina bilder.

En liten recap från senaste tiden i Indonesien. Vi anlände den 25e februari och flög till Lombok där vi checkade in på Pipes Hostel, som ligger i Kuta, Lombok. Sekunden vi steg innanför dörren möttes man av sköna människor och det tog inte många minuter innan man var “en i gruppen”.

Vi förlängde vår vistelse med några nätter direkt men slutade med att vi spenderade 18 eller 19 nätter på detta ställe. Orsaken är mixen av hostellet, surfingen och speciellt folket vi träffade. Hade nästan tre sjukt bra veckor på denna ö, och har stiftat så många nya bekantskaper, med folk från hela världen.

Dagarna bestod av massvis med surf, sen vila, och på kvällarna öl och hänga med allt skönt folk. Kommer definitivt komma tillbaka till Pipes Hostel nästa gång jag är på Lombok och rekommenderar alla andra att göra detsamma!

Nu är vi i alla fall på Gili Trawangan sedan den 15e. Bytte ut surf och så mot festande, då det är vad denna ö är känd för. Så har nog fått i mig alldeles för mycket alkohol dom senaste kvällarna. Men har haft sjukt kul så får vara värt det.

Den 20e mars, vilket jag tror är om två dagar så packar vi ihop våra saker och åker tillbaka till Lomboks flygplats för att sedan ta oss tillbaka till Thailand. Vi återvänder till Koh Lanta i en vecka för att återhämta oss efter dessa intensiva veckor sedan flyger vi upp till norra delen av Thailand och utforskar denna några veckor. Helt klart ett äventyr jag ser fram emot!

Har inte blivit så mycket uppdatering från Indonesien men ska försöka bli bättre i Thailand då åtkomsten till wifi och så är bättre än här.

Ha det så bra tills vidare!

// Adam

Leave a Reply